Despre noi

Societatea comercială VETOREX se situează printre primii producători particulari din România care produce o gamă variată de medicamente şi vitamine de uz veterinar sub licenţa unor renumite firme din Europa, având o experienţă de 18 ani în domeniu.

Datorită tehnologiei de vârf aplicate, aceste medicamente şi vitamine au o înaltă efcienţă în domeniul zootehnic, ducând automat la obţinerea unor preţuri de cost deosebit de avantajoase.

Activitatea S.C. VETOREX S.R.L se desfăşoară în următoarele domenii de activitate:

1. Fabricarea şi comercializarea de:

suplimente vitaminice şi aminoacizi esenţiali, folosite cu succes în creşterea animalelor în sistem industrial şi gospodăresc.
antibiotice destinate prevenirii şi tratării bolilor digestive şi respiratorii la toate speciile de animale şi păsări.
premixuri pentru toate categoriile de animale, tineret şi adulte, ce asigură mărirea sporului de creştere, a producţiei de ouă, a fertilităţii şi fecundităţii.
2. Comercializarea de produse medicamentoase, înregistrate recent în România, produse de compania BEDSON S.A ARGENTINA.

3. Comercializarea de extracte naturale de plante, cu efecte terapeutice diverse, 100% naturale, produse de medicina tradiţională chineză.

4. Asigură asistenţă tehnică permanentă, prin specialiştii săi, avicolelor din întrega ţară.

O mare parte din produsele prezentate sunt cunoscute şi apreciate în ţară de către fermierii particulari şi de specialiştii din societăţile comerciale specializate în creşterea animalelor.

SC VETOREX SRL are un colectiv de specialişti cu mare experienţă profesională în nutriţie, patologii şi tehnologii de creştere a animalelor, ce asigură permanent asistenţă tehnică societăţilor comerciale specializate în zootehnie şi fermierilor particulari cu care colaborează.